AGNL User Group Theme Session - Connect Portal; Ontwerp en Gebruik

ARIS User Group Netherlands (AGNL)
Sep 21, 2023, 10:00 AM – 3:30 PM

In-person event
ARISAlfabet

About this event

Experts kunnen in ARIS weliswaar hele mooie procesmodellen maken, maar de hamvraag is: Voor wie doe je dit? Procesmodellen zijn niet effectief als je ze niet kunt delen met de gebruikers van deze processen. De Connect Portal in ARIS is hét medium om processen en aanverwante informatie zoals rollen, verantwoordelijkheden, systemen, data, en documenten te delen met de gebruikers. Het is daarbij wel belangrijk te beseffen wat je wilt delen en hoe je dit wilt delen, want daartoe moet de ARIS Connect Portal wel worden geconfigureerd. Dit onderdeel van het beheer van het ARIS-platform, zijnde het selecteren van de juiste informatie, de wijze van presenteren hiervan en het onderhouden kan op verschillende manieren worden ingevuld en uitgevoerd.

In deze themasessie gaan we dieper in op hoe zo’n portal kan worden opgezet om de diverse doelgroepen in de organisatie optimaal te bereiken. Waar moet je op letten? Welk publiek wil je bedienen en welke alternatieven zijn er om de informatie te presenteren? Welke keuzes kun je maken, hoe pak je de configuratie aan, en wat te doen om het portaal te onderhouden?

De volgende sprekers zijn bereid gevonden om hun ervaringen met de ARIS Connect Portal te delen:

• Hendrik Jan Ohler van het Ministerie van Defensie geeft een inkijk in het nieuw ontworpen portal van het Ministerie, waarom deze vernieuwing is doorgevoerd en voor welke doelgroepen het is bedoeld.

• Bas Pronk van McCoy heeft als partner van Software AG ruime ervaring met meerdere implementaties; hoe pakt McCoy dit aan? ASML is onder voorbehoud een klantcase.

• Richard Verhoef en Nemanja Djukic van Software AG Professional Services maken deze sessie hands-on en geven een masterclass in portalconfiguratie.

Wil je als key-user of functioneel beheerder van ARIS meer te weten te komen over de Connect Portal? Kom dan naar deze AGNL-themasessie op donderdag 21 september a.s. in Unieplaza te Culemborg! Vergroot je kennis en deel ervaringen met collega-beheerders en -experts.Beschrijving volgt

When

When

Thursday, September 21, 2023
10:00 AM – 3:30 PM UTC

Agenda

Inloop en netwerklunch
Welkom en huishoudelijke mededelingen
Presentatie door het Ministerie van Defensie (Hendrik Ohler)
Presentatie door McCoy (Bas Pronk)
Pauze en netwerkmoment
Masterclass Portal Configuratie verzorgt door SAG NL, Richard Verhoef/Nemanja Djukic
Netwerkborrel

Organizers

 • Wietske van Elsdingen

  Network Professional

 • Sylvia Groenbos

  MLC, Netherlands

  President AGNL/Vice-president ARIS IUG

 • Ricardo Passchier

  Software AG

  Head of Business Transformation, Benelux

 • Maarten Geijsberts

  NV Nederlandse Spoorwegen

  Design Expert/Secretary AGNL

 • Pieter Walraven

  AGNL

  Special advisor AGNL

 • Tiina Kaitalahti

  Sales Assistant

Contact Us